© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.04.2020 09:20:32

Iz Olimpije v – ARSENAL?!? Cekicijev odgovor ne pušča NOBENIH DVOMOV več: DEJSTVO je, da ...

Jurij Kodrun

Bi Endri Cekici res lahko okrepil vrste Arsenala?!

Glas o tem, da je Endri Cekici, nogometaš Olimpije, domnevna tarča 13-kratnega angleškega prvaka Arsenala, o čemer je prva pisala spletna stran televizijske postaje POP TV, se je pričakovano razširil tudi do njegove rodne domovine. V Albaniji ni bilo medija, ki vesti ne bi povzel s pompoznimi besedami. No, bi se Slovenci odzvali kaj drugače, če bi neki tuji medij z Arsenalom povezoval našega nogometaša? Seveda ne.

Tako ni trajalo dolgo, da so se v albanskih medijih pojavile tudi prve besede napadalnega vezista vodilnega kluba slovenskega državnega prvenstva. Toda Cekici z rojaki še zdaleč ni razpredal o tem, da je prestop v Arsenal le še vprašanje časa. Ravno nasprotno: zatrdil je, da je vse skupaj zgolj to, kar se je zdelo že od samega začetka – govorica brez pravih temeljev. Govorica, ki nima veliko skupnega z resničnostjo.

"Pogovoril sem se s svojim agentom. Gre zgolj za govorico. To je vse, kar lahko povem. Očitno nekdo ve precej več od mene oziroma sem obveščen slabše od nekaterih drugih," je nekdanji nogometaš Dinama iz Zagreba v pogovoru z albanskimi novinarji poudaril, da o domnevnem zanimanju Arsenala ne ve nič. Si pa želi, da bi bilo v vsej zgodbi vsaj kanček resnice: "Vsekakor bi bilo zelo lepo, če bi bilo resnično. Želim si, da bi bilo. Verjemite mi, da bi dal vse za to, da bi se napovedano uresničilo (smeh)."