© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.04.2020 07:51:25

Želel se je VRNITI BREZPLAČNO, a ... Bivši zvezdnik Olimpije udaril: PREPREČILI so mi! Kdo? Ljudje, ki ...

alesfevzer.com

Asmir Suljić se je želel v zimskem prestopnem roku vrniti v Olimpijo.

Asmir Suljić je eden tistih nogometašev, ki so trenutno brez kluba. A je upal, da bo drugače. Seveda, da je upal … Upal je tudi, da se bo lahko vrnil v Olimpijo. Do konca sezone bi lahko igral le še za Olimpijo. No, ali Zaglebie, ki pa ga je januarja zapustil. Olimpija je bila edina realna možnost. Tudi sam se je želel vrniti v Ljubljano. Pripravljen se je bil odpovedati celo plačilu! Da bi le lahko igral. Pa so, kot je razkril, preprečili njegovo vrnitev.

"Obstajala je možnost, da bi se vrnil. Sam sem dejansko izrazil željo po vrnitvi. Želel sem si spet nadeti dres Olimpije. Ob tem sem imel ves čas odličen in zelo korekten odnos s predsednikom Milanom Mandarićem. Toda vmešali so se nekateri ljudje, ki niso bili za uresničitev takšnega scenarija. Jaz sem rekel, da bi se takoj vrnil. Da želim spet pomagati klubu. Mislim, da sem v letu dni v Ljubljani pustil dober, če ne celo odličen vtis. Tudi zato, ker sem v Olimpiji užival. Kljub temu nekateri ljudje januarja, ko je obstajala možnost vrnitve, niso bili korektni do mene. Pa bi morali biti še kaj več kot zgolj korektni. Žal so dosegli svoje in vse skupaj je padlo v vodo. Na moje razočaranje se nisem vrnil. Zaradi nekaterih ljudi, ki so to preprečili," je v intervjuju za časnik EkipaSN z odmevnim razkritjem postregel nogometaš iz Bosne in Hercegovine, ki o imenih ni želel govoriti: "Ah, raje ne bi omenjal imen. Oni bodo že vedeli, koga imam v mislih, ko bodo brali te vrstice."

V TEH BESEDAH SE BODO PREPOZNALI
Je morda nogometaš, ki je tudi državljan Madžarske, za vrnitev v Ljubljano zahteval preveč denarja? Si Olimpija njegove plače ni bila zmožna privoščiti? "Mislim, da ne. Še več, rekel sem jim celo, da me sploh ni treba plačevati. Naj mi le dovolijo, da jim pomagam. S tem bi seveda tudi oni pomagali meni, saj sem v tej sezoni že igral za dva kluba in za tretjega v Evropi ne morem več. Tisti, ki so bili proti takšnemu scenariju, dobro vedo, kaj se je dogajalo. Prepoznali se bodo v teh besedah. Čeprav mi ni bilo dano, da bi se vrnil, Olimpiji še vedno želim le vse najboljše. Še vedno se vsak dan slišim s Stefanom Savićem, Tomislavom Tomićem, Endrijem Cekicijem, Antejem Vukušićem … Držim pesti, da bo Olimpija osvojila naslov. Mislim, da si ga zasluži, saj ima najboljšo ekipo v ligi," je še dodal 28-letnik iz Srebrenice.

suljic
Jurij Kodrun

CELOTEN INTERVJU Z ASMIRJEM SULJIĆEM JE ŠE VEDNO NA VOLJO V SREDINI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN. TEGA LAHKO PREBIRATE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!