© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.02.2020 10:53:11

Milan Mandarić je odprl svojo dušo in udaril z odmevnim razkritjem: V Olimpijo ne bi več prišel, zdaj sem ...

Jurij Kodrun

Milan Mandarić je obiskal svoje varovance v Turčiji.

Olimpija se danes vrača s priprav v Turčiji, kjer so pod budnim očesom Safeta Hadžića in v zadnjih dneh priprav tudi predsednika Milana Mandarića pilili formo pred nadaljevanjem prvenstva. 

Večni derbi, ki bo na sporedu 22. februarja, bodo dočakali na prvem mestu lestvice, Milan Mandarić pa na mestu predsednika Olimpije, čeprav je kazalo drugače. Verjetno se še spomnite zadnje drame okrog nemških vlagateljev, ko naj bi bilo vse pripravljeno na konec obdobja Milana Mandarića na čelu Olimpije, a se je kar čez noč vse spremenilo, nemškega denarja pa ni bilo od nikoder. 

Kot je priznal Mandarić v pogovoru za Planet TV, se, če bi se lahko vrnil v leto 2015, ne bi odločil za prihod v Ljubljano: "Ne. Ne bi prišel. Ko sem jaz prišel, ni bilo tako, kot je bilo zdaj z Nemci, ki so najeli vojsko odvetnikov in preverjali vse mogoče. Prejšnji predsednik mi je rekel samo, naj nakažem štiri milijone evrov, kar sem tudi storil in dobil klub v roke. Takrat sem mislil, da bo vse skupaj veliko bolj preprosto, a je bilo potrebnega veliko veliko znoja in dela. Veliko denarja in energije." 

Mandarić je še dodal, da je Olimpija najverjetneje njegova zadnja postojanka v nogometu: "Če me vprašate zdaj, potem vam lahko rečem, da me v nogometu ne boste več videli, ko bom odšel od tukaj. Ampak trenutno sem zaradi vsega, kar se je dogajalo, utrujen in izžet. Zmanjkalo mi je entuziazma. Kdo ve, kaj bo v prihodnosti."