© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
08.01.2020 10:59:53

ZVEZDNIK MURE spregovoril o svoji PRIHODNOSTI in sporočil, da …

alesfevzer.com

Šestindvajsetletni vezist iskreno o namigovanjih glede njegove nadaljnje usode.

Za muraši je uspešno leto, v Fazaneriji pa si kakopak želijo, da bi bilo takšno tudi letošnje. "Ravno na tem uspehu je treba graditi naprej. Na tem temelju. Če bomo nadaljevali s tako trdim delom, je uspeh neizogiben. Rad bi, da bi se še naprej držali načrtov, delali strokovno in delali čim več. Če bo tako, bodo prišli tudi želeni dosežki. Želje so vsekakor dobra uvrstitev v prvenstvu, to pomeni med najboljšimi petimi ekipami, in zbrati vse moči, da bi v pokalu prišli do konca," pravi predsednik črno-belih Robert Kuzmič.

Sobočani so po koncu jesenskega dela prvenstva napovedali nove moči, ki pa jih za zdaj ni. "Delamo v tej smeri, prizadevamo si, da bi jih dobili. Nekaj želez je v igri, tudi v prihodnje bomo opravili številne pogovore. Pričakujemo, da bodo okrepitve znane v prihodnjih dneh," je pristavil prvi mož murašev.


Medtem so Ante Šimundža in njegovi varovanci zavihali rokave ter začeli priprave na spomladanske izzive, a že na začetku ne gre brez težav. "Premor je bil koristen, dobro smo si spočili, žal pa še vedno ni minilo dovolj časa, da bi povsem pozdravil poškodbo," je razkril Luka Bobičanec, ki zaradi tega vadi po prilagojenem programu. "Počutim se dobro, toda pri zelo intenzivnih vajah čutim manjšo bolečino. Po pregledu bom vedel, kdaj se bom lahko vrnil k treningom v polnem obsegu," je povedal medžimurski vezist.
V končnici jeseni je bilo veliko namigovanj o njegovem morebitnem odhodu. Najbolj pogosto je bilo slišati, da naj bi se za njegove usluge zanimal madžarski velikan Ferencvaros. "S tem se ne ubadam, to me ne obremenjuje. Sem igralec Mure in tukaj želim tudi ostati, o odhodu ne razmišljam. Če bi se morda pojavila kakšna možnost, bi morala ponudba najprej zadovoljiti klub in nato še mene," poudarja zvezdnik Mure.