© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
04.02.2019 16:44:14

Kakšna vrnitev 'ODPISANEGA'! Zabil dva gola, drugi MOJSTROVINA! (video)

Youtube

Olimpija je odigrala prijateljsko tekmo proti slovaški Dunajski Stredi.

Za zmaje je bila to prva prijateljska preizkušnja v pripravljalni bazi v Beleku in skupno tretja v pripravljalnem obdobju, potem ko so v Čatežu igrali neodločeno proti madžarskemu Budafokiju (2:2) in hrvaški Gorici (1:1).

Tokrat so doživeli prvi poraz, Slovaki, ki so trenutno na drugem mestu v svoji državi z osmimi točkami manj od vodilnega Slovana iz Bratislave, so slavili s 3:2. Povedli so v 15. minuti, osem minut pozneje pa vodstvo povišali. V 26. minuti je Olimpija znižala, po podaji Jucieja Lupete z desne strani je pred golom žogo v mrežo poslal Rok Kronaveter.

V 33. minuti so imeli Slovaki spet dva zadetka prednosti, tik pred koncem prvega polčasa pa je Kronaveter dosegel drugi zadetek, ko je mojstrsko izvedel prosti strel. Izid se v nadaljevanju ni spremenil.

Olimpija je tekmo začela v postavi: Vidmar, Boayke, Gorenc, Maksimenko, Štiglec, Suljić, Kapun, Tomić, Savić, Lupeta, Kronaveter, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Bagnack, Mujčić, Jurčević, Gasser, Brkić, Črnic, Putinčanin, Cekici, Lukanović in Kadrić.

Tekmo si v posnetku lahko ogledate TUKAJ.