© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2019 11:06:24

Zvezdnik Reala ima TRI PONUDBE, Florentino Perez prižgal zeleno luč za prestop!

Reuters

V drobovju stadiona Santiago Bernabeu ni nikoli dolgčas, ves čas se nekaj dogaja, zelo pestro pa je tudi na področju kadrovanja.

Že nekaj časa se špekulira o tem, kakšna je Iscova usoda pri madridskem klubu. Šestindvajsetletni napadalni vezist je pri Santiagu Solariju na stranskem tiru, dobiva samo drobtinice. Fant ima tega dovolj in želi zapustiti Madrid.

Prepričan je, da je pravi čas za odhod v tujino. Predsednik Florentino Perez pa je že ponudbe treh vrhunskih klubov, ki si Isca želijo videti v svojih vrstah.

Prvi je Manchester City, kjer bi ga rad videl Pep Guardiola, ki Isca naravnost obožuje in ga vidi kot odlično menjavo za Davida Silvo, toda v tem primeru obstaja določena ovira. Real za Isca zahteva sto milijonov evrov, medtem ko bi bili sinjemodri pripravljeni zanj odšteti največ 70 milijonov.

Drugi klub, ki v Iscu vidi pomembno okrepitev, je Chelsea. Roman Abramovič prav tako ne želi plačati stotih milijonov, ampak njegova ponudba je višja kot Cityjeva. Znaša pa 85 milijonov evrov.

Ruski mogotec ima še enega aduta v rokavu, Real si na vse kriplje želi njegovega Edena Hazarda, tako da bi se kluba lahko dogovorila, da bi Isca vključili v posel.

Tretja ponudba je prišla iz Italije, govori se o Juventusu, toda stara dama je pripravljena ponuditi 'zgolj' 50 milijonov evrov. Toda Isca odhod v Juventus ne zanima, prav tako pa ga bojda v Torinu ne želi niti bivši soigralec pri Realu Cristiano Ronaldo ...