© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2019 10:29:17

Prestop v serie A že DOGOVORJEN, nogometaš OSUPNIL svoj klub: Italija? Raje bi ostal v - SLOVENIJI!

alesfevzer.com

Šolo je dal pred nogomet.

Večina mladih slovenskih nogometašev bi dala vse, da bi lahko odšla na tuje, pri Celju pa igra branilec, ki se je odločil, da bo rekel ne prestopu v - Italijo! Selitev Dušana Stojinovića iz Celja v serie A je bila bolj kot ne zapečatena, ko je obrambni nogometaš osupnil vodstvo svojega kluba in priznal, da bi raje ostal v Sloveniji.

"Fant je zelo iskan. Imel je že urejen prestop v Italijo, v klub ene izmed petih najmočnejših lig v Evropi, a je hotel ostati v Celju. Bili smo kar šokirani. Takšen prestop bi odmeval, zadovoljni bi bili tudi v klubu, a je igralec vztrajal pri tem, da želi najprej končati četrti letnik šole. To je svetel primer nogometaša, ki razmišlja o prihodnosti in se ravna po načelu, najprej šola, potem pa drugo. Italijanski klub ga spremlja že dve leti, je zelo cenjen in spoštovan, redno igra v reprezentanci. Če je res na tarči tujih klubov, zakaj ga ne bi vzeli poleti?'' je v pogovoru za Sportal razkril športni direktor Celja Branko Veršič.

Šele 18-letni Stojinović je pred odhodom v Celje igral za Bravo, kljub mladosti pa je doslej zbral že 26 nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije.

stojinovic celje
alesfevzer.com