© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2019 07:30:17

Še je UPANJE ZA ČLOVEŠTVO! Odgovorni OBUPALI, kar je sledilo v iskanju NESREČNEGA SALE, stopi vsako srce! (foto)

twitter

Spet so začeli iskati pogrešanega nogometaša.

Nekaj dni so ga neuspešno iskali, potem so sklenili, da upanja ni več. Odgovorni, ki so se v nemirnem Rokavskem prelivu lotili nehvaležne reševalne akcije, so bili deležni številnih kritik. A nekateri so ocenili, da bo bolje, če bodo svojo pozornost usmerili v iskanje Emiliana Sale. Tako so na spletni strani gofundme.com začeli z zbiranjem denarja, kakopak v želji, da bi s tem financirali privatno iskalno akcijo. Kar je sledilo, vrača upanje v človeštvo, saj so ljudje z vsega sveta stopili skupaj in močno presegli pričakovanja.

Do včeraj zvečer je bilo zbranih že več kot 320.000 evrov; cilj je bil 300.000 evrov. Prispevali so številni, tudi znani obrazi. Recimo Kylian Mbappe in Adrien Rabiot. Pa tudi slovenska zvezdnika Rene Krhin (1000) in Robert Berić (500). Vse to je bilo dovolj, da so tisti, ki še niso obupali, hitro najeli dve ribiški barki, ki že pospešeno iščeta Salo.

To ni vse: v kratkem naj bi se v vode Rokavskega zaliva podala še barka, ki bo nogometaša iskala s prav posebno opremo. Ta omogoča iskanje do 60 metrov globoko. Bodo Argentinca le našli? Upajmo!

sala
gofundme