© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2018 17:01:17

Kako so Viole v Stožicah izvedle EPSKO POTEGAVŠČINO? To je ekskluzivno razkritje časnika Večer

Dragons
Dragons
Facebook

Potem ko je Olimpija na prvem večnem derbiju v tej sezoni visoko izgubila na domačih tleh, so v Mariboru slavili še eno prav posebno zmago. Navijaško zmago - prah po zdaj že znamenitem vijoličastem dimu na tribuni z Olimpijinimi navijači se še ni polegel.

Vidoposnetek dogajanja po zadetku Maribora je nekajkrat obkrožil splet, številni pa so se spraševali, kako je lahko sploh prišlo do tega. Teorij je bilo veliko, zdaj pa so domnevno pravo razkrili kolegi iz časnika Večer, ki naj bi iz neuradnih, a zanesljivih virov izvedeli, kako je prišlo do te potegavščine.

viole
Viole s pomenljivim sporočilom
Martin Metelko


Kot je zapisano na spletni strani Večera, naj bi se pred tekmo na severni tribuni Stožic pojavil nek mladoletni fant, z nahrbtnikom, v katerem je imel štiri dimne bakle. Takrat na tribuni še ni bilo veliko predstavnikov Green Dragonsov. Prisotni naj bi bili le tisti, ki so pripravljali transparente. Fant je bil oblečen v zeleno-bele barve, ni govoril v dialektu, povedal pa je, da je uspel 'prešvercati' pirotehniko, ker je njegov oče varnostnik. Pirotehniko je postavil tja, kamor so mu rekli, potem pa izginil. Pozneje se je izkazalo, da so bile tri bakle predelane.

Po informacijah Večera naj bi starejši pripadniki skupine Green Dragons priznali, da je bila to izvirna potegavščina Viol.