© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2018 13:24:09

TAKŠNIH OBTOŽB PA ŠE NE! Igralec Olimpije povsem razjarjen po tekmi s Spartakom: To je zelo žalostno!

Olimpija
Olimpija
Martin Metelko

Bil je jezen. Izjemno jezen.

Po prvi tekmi s Spartakom je bil vratar Olimpije Aljaž Ivačič izjemno jezen. Nervozen zaradi hudega poraza na domačem igrišču, predvsem pa zelo razočaran nad tem, kaj so na zelenici Stožic pokazali on in njegovi soigralci. Po porazu z 0:2 se tako ni zadrževal, pač pa je povedal vse, kar mu je ležalo na duši.

"Zelo žalostno, moram reči. Nismo dali vse od sebe, nismo prikazali tistega, kar bi morali. Glavna razlika je bila želja. Videli ste, da je imel tekmec večjo željo od nas, kar se ne bi smelo zgoditi. To je to. To je botrovalo k temu, da nismo opravili dela tako, kot bi ga morali. In da nismo iztržili želenega rezultata," je razočarano odmajeval z glavo, ko je odgovarjal na to, kako je sam videl tekmo.

Dotaknil se je tudi dejstva, da kljub temu, da je imelo njegovo moštvo eno uro igralca več na zelenici, ni uspelo zabiti zadetka. "Res je. Poglejte, tako je. Tekmec je pokazal večjo željo, kar se ne bi smelo zgoditi. Imeli smo sicer nekaj priložnosti, toda tako je na stvari: Verjamem v neke stvari, zato mislim, da ni slučajno, da nismo zadeli. To je mogoče realno stanje, pokazatelj, kakšni smo trenutno. Toliko, kolikor si zaslužiš, toliko dobiš. In mislim, da je bilo tako tudi tokrat," je dal vedeti, da v klubu ni vse tako, kot mora biti. Na prošnjo po dodatnem pojasnilu pa je le dodal: "To so neka načela, ki jih vidim drugače kot ostali. Raje jih zadržim zase."