© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2018 11:20:05

TUDI TO SMO DOČAKALI! Vodstvo kluba se je opravičilo navijačem! Razlog? Verjetno si lahko mislite

Olimpija Rudar
Olimpija Rudar
alesfevzer.com

V klubu z dolgo in bogato zgodovino so se odzvali na slab(ši) začetek prvenstva.

Nogometaši Rudarja so prvenstvo začeli slabše od pričakovanj. Precej slabše. Na petih tekmah so zmagali samo enkrat, enkrat so igrali neodločeno in doživeli tri poraze, kar je dovolj za trenutno predzadnje mesto na lestvici, slabši izkupiček imajo le Celjani.

Na stadionu Ob jezeru z dozdajšnjimi rezultati kakopak niso zadovoljni, v klubskih pisarnah pa so hkrati poskrbeli za presedan v slovenskem nogometu. Storili so nekaj, česar na sončni strani Alp ne pomnimo - spisali so javno poročilo navijačem.

"NK Rudar Velenje se svojim navijačem iskreno opravičuje za slabe rezultate in prikazano igro v začetku PLTS. V pretekli sezoni smo prikazali odlično igro, ki nas je pripeljala do dobrih rezultatov in uvrstitve v kvalifikacije za ligo Europa. Glede na to, da imamo mlado in delno prenovljeno ekipo, ki je v letošnji sezoni tekmovala tudi v Evropi, bomo naredili vse, da v nadaljevanju prvenstva prikažemo igro, ki nas je krasila v pretekli sezoni," so zapisali na spletni strani velenjskega prvoligaša.