© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.06.2018 21:03:11

Zdaj se je oglasil še nogometaš, ki bo morda ZVEZDA PRESTOPNEGA ROKA - želita ga namreč oba večna tekmeca

www.alesfevzer.com

Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Senijad Ibričić je bil v minuli sezoni eden boljših posameznikov v slovenski ligi. Nogometaša Domžal bi v prihodnje v svojih vrstah želela imeta tako Olimpija kot tudi Maribor.

O boju večnih tekmecev za 32-letnega Ibričića so se razpisali tudi bosanski mediji in poudarili, da so bile tudi ali predvsem po njegovi zaslugi Domžale hit slovenskega prvenstva, Ibričić pa je bil uvrščen v postavo prvenstvo.

Hrvaški mediji ga selijo v Hajduk, kjer je med letoma 2008 in 2011 že igral. Ob tem velja poudariti, da naj bi bil Ibričić velik navijač kluba iz Splita, priljubljen je pri Torcidi.

Vseeno je bližje scenarij, po katerem bi ta nogometaš, ki je v pravkar končani sezoni dosegel 9 zadetkov, ostal v Sloveniji. Ampak, če gre verjeti kuloarjem, skoraj gotovo ne več v Domžalah. Torej: ali Olimpija ali Maribor?

"Nimam komentarja. Trenutno sem z družino na počitnicah. Videli bomo, kaj se bo v zvezi s tem zgodilo. Za zdaj velja le to, da imam z Domžalami še eno leto pogodbo. Igralci smo navajeni, da se v vsakem prestopnem roku marsikaj piše in to je normalno. Ampak zdaj res o tem ne razmišljam," je dejal Ibričić.