© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.06.2018 08:31:20

Bo Milan Mandarić Olimpijo prodal JOCU PEČEČNIKU?! Nekdanji predsednik Interblocka priznal: Pogovarjava se, toda ...

Arsen Perić

Pred Olimpijo so sila pestri dnevi.

Slavje po osvojeni dvojni kroni se še niti ni dobro poleglo, že je dogajanje okrog Olimpije sila pestro. Za to je poskrbel Milan Mandarić, ki je v ponedeljek nastopil v kar dveh medijih. V obeh je priznal, da se njegov čas na čelu ljubljanskega kluba izteka, odšel bo takoj, ko bo našel nekoga, ki mu bo želel plačati okrog 10 milijonov evrov.

V tem trenutku se zdi prvi favorit za prevzem kluba iz slovenske prestolnice kar Joc Pečečnik. Eden najbogatejših Slovencev že ima nogometne izkušnje, pred leti je poskušal tukajšnjemu prostoru zavladati z Interblockom. Prišel je do dveh dveh pokalnih lovorik in zmage v superpokalu, toda pravljica ni trajala dolgo.

Trenutno Pečečnik v športu ni aktiven, morda pa bo že v kratkem. "Z gospodom Mandarićem imava dialog, pogovarjava se o nekaterih stvareh, bolj podrobno pa vsebine najinih pogovorov ne bi razkrival. Če se kaj dogovoriva, bova to sporočila," je za televizijsko postajo POP TV povedal Pečečnik, ki je obogatel z igralnimi aparati, in nadaljeval: "Mandariću sem dejal, da je on najboljši predsednik Olimpije. Glede na finance, ki jih vlaga, lahko rečem, da jaz takšnih vložkov niti približno ne morem ponuditi. Ob tem nimam mednarodnih nogometnih povezav, kot jih ima on. Nimam takšne zgodovine in izkušenj, kot jih ima on, zato ne vem, ali bi bil dobra zamenjava zanj."

milan mandaric nm
Nikola Miljković