© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
25.02.2018 09:03:44

REVOLUCIJA v najbolj čvrsti obrambi jesenskega dela PLTS? Igor Bišćan naj bi za tekmo s Celjem pripravljal POVSEM NEPRIČAKOVAN manever

www.alesfevzer.com

Danes bo prvo tekmo v tem letu odigrala Olimpija.

Ko je pred tednom dni Olimpija odigrala generalko pred drugim delom sezone, so bili v taboru ljubljanskega kluba sila skrivnostni. Tako so objavili zgolj rezultat obračuna z Bravom (3:2), zamolčali pa recimo postavo, kar pred tem nikdar ni bila stalna praksa. Toda zakaj je bilo temu tako? Je Igor Bišćan na tekmi z mestnim rivalom uigraval kaj posebnega? Kaj takšnega, kar bo uporabil tudi na današnji tekmi s Celjem?

Kot smo izvedeli, naj bi se Hrvat resno spogledoval z idejo o prevetritvi zadnje vrste zmajev. Ta je bila jeseni najboljša v ligi, saj je klonila le osemkrat. Toda potem je odšel Kenana Bajrić, tudi kapetan Branko Ilić pa naj bi moral svoje mesto v osrčju obrambe prepustiti nekomu drugemu. Na tekmi z Bravom je Bišćan v igro poslal novinca Filipa Uremovića in celo Mitcha Apaua, ki je sicer po osnovni izobrazbi desni bočni branilec.

Bo tako tudi danes v Stožicah? In ali to pomeni, da se bo kapetan Ilić preselil na klop za rezerve? Ali pa bo izkušeni nekdanji reprezentant morda zasedel položaj "desnega beka", na katerem je v svoji karieri že igral? Na tekmi z Bravom se je na tej poziciji preizkusil Jason Davidson, ki pa se bolj domače počuti na levi strani obrambe. Kakorkoli, kmalu bo vse jasno. Tekma med Olimpijo in Celjem se bo začela ob 16.55.

olimpija domzale af
www.alesfevzer.com