© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2018 08:24:55

"Penaldo" egoist brez primere? NITI PRIBLIŽNO! Tako odločno se za soigralca ni postavil še nikoli! (video)

Reuters

Cristiano Ronaldo je dokazal, da je ekipni človek.

Ko ne gre posamezniku, ne gre ekipi. In Cristiano Ronaldo se tega zaveda hudičevo dobro. Real je v vse boljši formi, če so upi po zmagoslavju v španski ligi splavali po vodi, pa se zdi, da ima vse več možnosti v ligi prvakov. S takšno formo in s takšnim vzdušjem v ekipi je možno vse.

Madridčani so bili na zadnji tekmi boljši od Alavesa (4:0), prvo ime obračuna pa je bil Ronaldo. Slednji je dosegel dva zadetka, ob koncu srečanja pa poskrbel za nadvse plemenito potezo. Vajeni smo, da je Portugalec prvi izvajalec enajstmetrovk svojega moštva, a tokrat je na pomoč priskočil soigralcu Karimu Benzemaju.

Za Francozom je izjemna tekma, na kateri pa si je še enkrat več prislužil žvižge s tribun. Benzema je namreč prispeval dve podaji in bil najbolj zaslužen za drugi zadetek Reala, saj je gostom ukradel žogo, nato pa podal Garethu Balu, ki je žogo poslal v gol. A navijači Reala očitno še zmeraj menijo, da se ne trudi dovolj, zaradi česar je posredoval prvi zvezdnik moštva. Ronaldo je imel namreč v zaključku tekme na voljo enajstmetrovko, a jo je "podaril" Benzemaju. Za dvig samozavesti, ki jo bo Real v nadaljevanju sezone še zelo potreboval. Benzema jo je tudi uspešno izkoristil, Ronaldo pa ostal brez hat-tricka.