© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2018 16:37:30

Uzbekistanci JEZILI ZMAJE: Razburljiva tekma Olimpije postregla s POL DUCATA zadetkov, toda Ljubljančani so bili še kako jezni na ...

www.alesfevzer.com

Olimpija je odigrala naslednjo prijateljsko tekmo v nizu.

Dva zadetka Issaha Abassa in mojstrski gol Daria Čanađije; toda tudi to ni bilo dovolj, da bi si Olimpija okrog pasu zataknila prestižen skalp prvoligaša iz Rusije. Rostov je zaostajal že z 0:2 in tudi 1:3, toda na koncu vseeno prišel do remija - končalo se je s 3:3. Ob tem so imeli po tekmi v taboru zmajev marsikaj za povedati čez sodnike iz Uzbekistana (!). Ti so v Beleku namreč svoje delo opravili precej slabo. Rusom, pri katerih si kruh služita Žan Majer in Matija Boben, so recimo dosodili enajstmetrovko, na drugi strani pa ob dveh prav tako še kako sumljivih dogodkih v kazenskem prostoru Rostova presenetljivo zatisnili oči.

No, vseeno gre priznati tudi, da so si za remi vendarle nekoliko zmaji krivi tudi sami, saj so bili v zaključku tekme preprosto premalo zbrani. V prvem polčasu so igrali zelo dobro, v nadaljevanju slabše. Dodajmo, da je prve minute v zeleno-belem dresu zbral tudi Jason Davidson, novinec iz Avstralije.