© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2018 08:19:24

Se bo Milan Mandarić POSLOVIL od Olimpije in se vrnil v ANGLIJO?! Povem vam, iz katerega kluba me KLIČEJO, ker želijo, da …

Nikola Miljković

Prvi mož Olimpije Milan Mandarić o svojih načrtih za prihodnost.

Milan Mandarić je v preteklih mesecih že nič kolikokrat poudaril, da se njegova pustolovščina v Ljubljani počasi, a vztrajno končuje. Ne bo preveliko presenečenje, če bo Olimpijo zapustil že poleti, toda ob tem se poraja ključno vprašanje: kam bo odšel potem? In tudi: bo še vztrajal v svetu nogometa? Njegova prihodnost je bila v teh dneh znova "na tapeti". V Turčiji se je namreč Olimpija pomerila tudi z Vojvodino, zaradi česar je Mandarić veliko svojega časa namenil tudi novinarjem iz Srbije. In v pogovoru za NS Info je Mandarić priznal, da ni nemogoče, da se bo po slovesu od Olimpije vrnil celo v – Anglijo!

"Bil sem lastnik Sheffield Wednesdaya, Leicester Cityja in Portsmoutha. Danes me poleg Sheffielda, kjer bi si želeli, da bi se vrnil, kličejo tudi drugi angleški klubi, predvsem tisti, ki v prvi vrsti potrebujejo finančno pomoč. To mi godi, saj priča o tem, da sem pustil sled v tej državi. Toda zdaj sem v Olimpiji in se posvečam le njej," je dejal bogati poslovnež iz Združenih držav Amerike.