© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2018 08:06:11

Igor Bišćan, POGLEJ, takole ga lahko Olimpije zabije MARIBORU na VEČNEM DERBIJU! Nora zabava v taboru Olimpije, ali kdo je najboljši v … (video)

www.alesfevzer.com

V hotelu, v katerem v Turčiji biva Olimpija, vlada imenitno vzdušje.

Kaj naj nogometaši počnejo, ko so daleč stran od svojega doma, daleč stran od svojih najbližjih? No, ko je tako, je jasno: takrat morajo predvsem marljivo trenirati. A časa je vseeno na pretek. To so v teh dneh spoznali tudi člani Olimpije, ki se mudijo v Turčiji, kjer se pripravljajo na drugi del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Na turških tleh so že odigrali dve prijateljski tekmi, pred vrnitvijo v Ljubljano bodo še dve. Toda vmes se bodo očitno borili tudi na drugačnem odru. Zmaji namreč v Beleku čas zabijajo tudi z igranjem – računalniških igric!

Toda kdo je v tem najboljši? Kaj zmoreta Branko Ilić in Nathan Oduwa? Kako dobra sta Andres Vombergar in Stefan Savić? Ali Leon Benko tudi v virtualnem svetu zabija? Kaj zmore Ricardo Alves? In kdo je zabil mojstrski gol iz prostega strela, ki bi kot navdih pred večnim derbijem z Mariborom lahko služil tudi trenerju Igorju Bišćanu? Vse to in še precej več v priloženem posnetku, ki razkriva, kako se med drugim nogometaši kratkočasijo, ko so njihovi bližnji daleč stran …