© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2018 20:54:44

Kaj se dogaja v Ljudskem vrtu? Očitno se obeta nekaj ODMEVNEGA, nekaj VELIKEGA!

Drago Wernig - TAKA

Mariborčani so za četrtek presenetljivo sklicali novinarsko konferenco.

Varovanci Darka Milaniča so v sredinem popoldnevu odigrali tretjo prijateljsko tekmo. Z madžarskim prvoligašem Haladasem so se razšli z izidom 1:1, v soboto se bodo pomerili še z avstrijsko ekipo SC Weiz, po prosti nedelji pa se bodo vijoličasti v ponedeljek odpravili v turški Belek, kjer bodo opravili osrednji del priprav.

Treningi potekajo po predvidenem programu, za nekaj nejevolje skrbijo preglavice s poškodbami, kar zadeva sestavo igralskega mozaika, pa je bila zadnja uradna informacija povezana z Matejem Palčičem, ki bo kariero nadaljeval v poljski Wisli iz Krakowa. Denis Šme, na katerega trener prvakov prav tako ne računa, naj bi spomladi igral za Aluminij, kjer bo igral kot posojen igralec Maribora, s takšnim statusom bo barve Krčanov branil Sandi Ogrinec.

Nova obraza sta Kassim Doumbia in Saša Ivković, najbolj odmeven pa je bil kakopak prestop Jeana-Clauda Billonga v vrste italijanskega prvoligaša Beneventa. Toda ali bo to tudi ostal najbolj odmeven dogodek? Vse kaže, da ni nujno, kajti pod Kalvarijo se očitno dogaja nekaj nadvse zanimivega. Drugače si pač ne znamo predstavljati, da so Mariborčani za četrtek ob 13. uri nepričakovano sklicali tiskovno konferenco. Tema? "Najaktualnejše teme v vijol'čnem svetu," so skrivnostno sporočili iz klubskih pisarn.

Ali odhaja Jasmin Mešanović, ki je bil v zadnjem času najbolj vroč in se obeta nova rekordna odškodnina, ali bo športni direktor Zlatko Zahović morda predstavil odmevno okrepitev? Za zdaj lahko le ugibamo, toda nekaj izjemno zanimivega, ali če hočete velikega, se bo skoraj gotovo zgodilo. Kar tako, da bi ocenili potek priprav, prvaki ’tiskovke’ vsekakor ne bi sklicali ...