© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2018 15:55:20

Legendarna siva trenirka in remi v Ljudskem vrtu (foto)

Drago Wernig - TAKA

Vijoličasti z madžarskim prvoligašem brez zmagovalca.

Za Mariborčani je tretja prijateljska tekma po začetku priprav. Po zmagah nad slovenskima drugoligašema Radomljami in Nafto so varovanci Darka Milaniča merili moči s Haladasem, z madžarskim prvoligašem, ki je po prvem delu prvenstva na 10. mestu na lestvici, so se razšli z izidom 1:1. Po okrevanju se je v ekipo vrnil Martin Milec, še vedno sta na seznamu poškodovanih Mitja Viler in Luka Zahović, manjkala sta tudi Aleks Pihler in Saša Ivković.

Po prevladi vijoličastih v prvem polčasu so gostje po uri igre povedli, iz prostega strela je bil uspešen Myke Bouard Ramos, končni izid je v 79. minuti postavil Blaž Vrhovec, ki je prav tako zadel iz prostega strela.

kiraly dw
Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič se je v prvem polčasu odločil za postavo Cotman, Milec, Šuler, Doumbia, Kolmanič, Dervišević, Hotić, Bohar, Vršič, Bajde, Tavares, v nadaljevanju so bili na igrišču Irgolič, Hodžić, Koblar, Uskoković, Vrhovec, Kabha, Žugelj, Ahmedi, Kramarič, Sunny in Mešanović.

Vsekakor velja omeniti, da je gostujočo mrežo z legendarno sivo trenirko branil 41-letni Gabor Kiraly in se izkazal z nekaj zelo dobrimi posredovanji.

Galerija