© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2018 12:22:13

Edinstveno reševanje REALOVE barke: Bo ena VEČERJA rešila klavrno sezono kraljevega kluba? Za isto mizo so sedeli ...

Reuters

Madridski Real se je v letošnji sezoni znašel v nezavidljivem položaju, zato so se resno lotili reševanja težav.

Težko je namreč verjeti, da bi uspeli galaktiki nadoknaditi tako visok zaostanek za Barcelono v španskem prvenstvu, tako jim ostaneta še liga prvakov in španski pokal. Vodilni možje so tako zavihali rokave in se na svojevrsten način lotili reševanja krize.

Vse skupaj se je začelo že med svetovnim klubskim prvenstvom, ko je Zinedine Zidane sestankoval s Florentinom Perezom, glede morebitnih novih okrepitev. Zidane je pregledal seznam morebitnih nogometašev in se takrat odločil, da nihče ne bi bil dovolj primeren ali pa ne bi prinesel želenega učinka v to ekipo Reala.

Seveda je bilo ob porazih in neuspehih zelo jasno vidno nezadovoljstvo nogometašev in vse prej kot idilične odnose. Perez se je ob tem še kako zavedal, da nezadovoljni Cristiano Ronaldo v slačilnici in na zelenici ne pomeni nič dobrega, ravno nasprotno. In vedel je tudi to, da nič dobrega za Real ne pomeni niti Portugalčeva slaba podoba v javnosti. Zato so se na večerjo za isto mizo usedli Sergio Ramos kot kapetan ekipe, Marcelo, Cristiano Ronaldo in Luka Modrić ter si nalili čistega vina. Večerja se je končala tako, da so najpomembnejši člani ekipe stopili skupaj in bili enotni, da morajo nesporazume pustiti za sabo v dobro ekipe. Prvi učinek je bil viden že na zadnji tekmi španskega prvenstva, ko je Real Deportivo ugnal s 7:1