© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2017 09:58:44

V Mariboru trdijo: Današnja OTVORITEV OLIMPIJINE TRGOVINE prestavljena! Kako? Zakaj? VSAK naj si misli svoje ...

www.alesfevzer.com

Po svoje sijajna, po svoje neprimerna, po svoje smešna in po svoje boleča domislica prihaja s severovzhoda.

Olimpija bo danes v Ljubljani odprla svojo prvo klubsko trgovino in s tem vsekakor naredila velik korak v razvoju klubske blagovne znamke. Trgovina bo v Mercator centru v Šiški, odprl jo bo legendarni Branko Oblak, otvoritev pa je predvidena ob 19. uri in 11 minutah. Ura seveda ni naključna, 19:11 ponazarja letnico ustanovitve ljubljanskega kluba, ki pa je znana po tem, da na slovenski sceni dviguje kar nekaj prahu.

Predvsem tisti, ki radi zbodejo zeleno-bele, znajo povedati, da so v Ljubljani morali ustanoviti praktično nov klub, ki ima precej krajšo tradicijo in ki se formalno-pravno ne more kititi s slavno preteklostjo in z lovorikami predhodnika. Saj veste, predvsem v Mariboru radi rečejo, da je ta Olimpija le enkrat samkrat postala slovenski prvak, in sicer v predlanski sezoni, ko jo je na vrh popeljala garnitura pod vodstvom Milana Mandarića.

No, malce zlobni mariborski jeziki pa ne počivajo niti tokrat. Tako so se razširile govorice, da je današnja otvoritev prestavljena, in sicer naj bi jo slovenske finančno-davčne oblasti prestavile z 19:11 na ... 20.:05. Tudi slednja ura seveda ni naključna, saj so novo Olimpijo oblikovali leta 2005, na kar šaljiva domislica jasno namiguje. Posrečena domislica? Neprimerna domislica? Smešna domislica? Žaljiva domislica? Presodite sami.