© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2017 09:44:44

Barca noče postaviti ŠPALIRJA!? Nič hudega, madridski Real ima PEKLENSKI NAČRT, kako velikemu rivalu 'pokvariti' začetek tekme!

Reuters

Še štirje dnevi nas ločijo do ene od najbolj vročih obračunov v španskem prvenstvu, ozračje pa je že zdaj izjemno napeto.

V Španiji je vse pripravljeno za pravi nogometni in praznični spektakel - vroči el clasico, ki bo na sporedu v soboto, 23. decembra ob 13. uri, gostil pa ga bo madridski stadion Santiago Bernabeu. Že zdaj je ozračje med navijači obeh ekip izjemno napeto, kako tudi ne, Real bo v soboto lovil priključek k vodilni Barceloni. Trenutno ima 11 točk zaostanka z odigrano tekmo manj, morebitna zmaga kraljevega kluba pa bi pomenila tudi veliko večjo izenačenost prvenstva. 

V zadnjih dneh je bilo veliko polemike na temo špalirja oziroma njegove odsotnosti. Iz Barcelone so sporočili, da kraljevemu klubu, ki je novopečeni svetovni klubski prvak, ne bodo postavili špalirja za ta dosežek. V Madridu pa se s tem ne obremenjujejo pretirano, temveč so zadeve vzeli v svoje roke: če ne bo špalirja, bo pa zabava pred tekmo. 

Tako kot nazadnje, ko so osvojili to lovoriko, bo Real na zelenici pred tekmo pripravil manjšo slovesnost, tako kot takrat, ko so počastili Cristiana Ronalda in njegovo peto zlato žogo. Kapetan Sergio Ramos bo tako pokazal pokal za najboljšo ekipo na svetu in skušal pokvariti dobro voljo Barcelone že pred prvim sodnikovim žvižgom. Kdo pa se bo veselil na koncu, no, to pa je drugo vprašanje.