© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2017 08:09:31

ZLATKA ZAHOVIĆA NI BILO NA KLOPI, ko so ga najbolj potrebovali! Darko Milanič odgovarja in ... PRESENEČA!

www.alesfevzer.com

Tisti, ki ste sinoči spremljali pokalni večni derbi med Mariborom in Olimpijo, ste lahko opazili eno razliko v primerjavi z drugimi tekmami vijoličastih.

Na klopi poleg Darka Milaniča ni bilo športnega direktorja Zlatka Zahovića. Snovalca kadrovske politike v Mariboru ni bilo videti blizu, toda le zakaj?

Razlage za zdaj še ni, ponavadi pa je Zahović na klopi manjkal le takrat, ko ga je doletela kakšna kazen, ki pa je tokrat ni bilo. Še toliko bolj je bila njegova odsotnost nenavadna, ker so po prvenstveni zmagi vsi nogometaši Maribora hiteli poudarjati, kako ključna je direktorjeva prisotnost na klopi na derbijih.

Darko Milanič je po tekmi seveda tudi na to temo dobil vprašanje, na katerega pa se je najprej odzval zelo burno. "Vprašajte njega, zakaj ga ni bilo," je bil odgovor Primorca na klopi aktualnih državnih prvakov, pri čemer ni bilo jasno, ali je jezen na Zahovića ali na novinarje. Pozneje je nekoliko umiril žogico in pojasnil: "Resnično morate vprašati njega. O tem, kdaj bo sedel na klopi, se vedno odloča sam in mi tega ne pojasnjuje. Jaz pa ne vprašam. Tokrat se je odločil, kot se je. 

Vi pa si morate razlagati sami. 

693-24-derbi
Igor Bišćan in Darko Milanič
Grega Wernig