© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2017 07:56:34

GROMOZANSKI UDAREC za Maribor! Ne le izpad iz pokala, vijoličaste je zabolela tudi ZELO HUDA poškodba Jasmina Mešanovića!

Grega Wernig

Ne le, da je Maribor prvič po petnajstih letih ostal brez polfinala pokala, temveč je hud udarec doživel tudi na igrišču.

Maribor bo zelo hitro pozabil na pokalna obračuna z Olimpijo, po katerih so po petnajstih letih ostali brez polfinala pokala s skupnim izidom 1:4. Toda navijačev in nogometašev ni zabolel le izpad proti velikim rivalom, temveč tudi huda poškodba Jasmina Mešanovića.

Ta je na tleh obležal v 77. minuti tekme, ko je trčil v Olimpijinem kazenskem prostoru in že prvi pogled nanj je bil vse prej kot prijeten. V veliki večini primerov jo nogometaši pri trku skupijo s počeno arkado in lahko že čez kakšno minuto s povito glavo nadaljujejo s tekmo, pri napadalcu Maribora pa je bilo vse prej kot to. Omotičen je padel po tleh, klubski zdravniki pa so ga v hipu prepeljali v bolnišnico, podrobni pregledi pa so pokazali, da gre za hujšo poškodbo.

Bosanski napadalec ima namreč zlomljeno kost nad očesom, zaradi česar bo potreboval operacijo. Ta bo opravljena že danes v dopoldanskih urah. Jasno je že, da torej Mešanovića ne bo na preostalih treh tekmah (liga prvakov s Sevillo, ter tekmi državnega prvenstva), po besedah klubskega zdravnika Matjaža Vogrina pa bo okrevanje trajalo več tednov.