© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.11.2017 12:30:32

Dajte temu možakarju OSCARJA! Zvezdnik Domžal s sramotno reakcijo pretental sodnika in poskrbel za izključitev tekmeca (video)

Martin Metelko

Jure Balkovec, zvezdnik Domžal, je včeraj s sramotno reakcijo poskrbel, da je bil izključen nogometaš Triglava.

Pri Triglavu so naravnost ogorčeni nad sojenjem koprskega delivca pravice Roberta Ponisa, ki je po njihovem mnenju odločilno vplival na domač poraz Kranjčanov. "Aplavz in ovacije za junaško predstavo Orlov, ki so se številčno oslabljeni borili proti ne le 11 tekmecem... Ostalo je bilo in bo vidno tudi na malih zaslonih, pa tudi kakšna beseda bo izrečena na to temo," so takoj po dvoboju Triglavani zapisali na svoji facebook strani. 

Kranjčani so prepričani, da je njihov poraz posledica katastrofalnega sojenja Ponisa, ki je že v prvem polčasu po pravem filmskem vložku Jureta Balkovca, ki bi si zaslužil oskarja, izključil Alena Krcića. Nato pa koprski delivec pravice v 91. minuti ni dosodil niti enajstmetrovke za Triglav, čeprav je bilo očitno, da je Gaber Dobrovoljc v svojem kazenskem prostoru igral z roko. 

Obe sporni situaciji si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, rdeč karton pri 1:11, nedosojeno enajstmetrovko pri 2:10.