© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 13:00:57

BUM! Trener Olimpije kot ŠE NIHČE o porazu Maribora 0:7! Njegove besede bodo dvignile OGROMNO PRAHU, o tem ste lahko prepričani!

Drago Wernig - TAKA

Glede na to, da si je Igor Bišćan tekmo lige prvakov med Mariborom in svojim nekdanjim klubom Liverpoolom ogledal v živo, se je ob prvem srečanju z mediji dotaknil tudi te tekme.

Njegov veliki rival v državnem prvenstvu je pred njegovimi očmi v ligi prvakov klonil z 0:7 in tako doživel pravo katastrofo v najelitnejšem klubskem tekmovanju. Igorja Bišćana v naslednjih dneh čakata dva obračuna z Mariborom, in sicer 11. novembra v Stožicah na prvi četrtfinalni tekmi pokala, nato pa 17. novembra še v 16. krogu državnega prvenstva. A kot je povedal, mu tekma Maribora z redsi ne bo služila kot priprava na ta dva derbija. "

biscan

Že pred tekmo je bilo jasno, da bi se moral zgoditi čudež, če Maribor ne bi hotel izgubiti tekme. Vse, kar se je dogajalo na tekmi, je realnost. Ne le Maribora, ampak tudi večjih klubov s tega območja, ki ne morejo konkurirati tekmecem na najvišji ravni. Bi bil pa rad v poziciji Maribora. Naslednjo sezono bi rad igral v ligi prvakov in od kluba takšnega kova, kot je Liverpool, doživel tak poraz. Iskreno povedano," je s svojim zelo iskrenim odgovorom presenetil in vse realne spremljevalce nogometa navdušil Bišćan.