© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.10.2017 21:26:24

Ibraimijev bratranec se je vrnil, kdaj se bo Agim?

nkdomzale.si

Makedonski zvezdnik je v pričakovanju odločitve Fife razumljivo nestrpen, nejevoljen, a danes je vendarle imel tudi razlog za zadovoljstvo.

Nogometaši zagrebškega Dinama spodrsljaja Rijeke, ki je v Pulju ostala praznih rok, niso izkoristili na želeni način. Z Osijekom so se na Maksimirju razšli z izidom 1:1, a so zrli porazu v oči. V 17. minuti je Eos Grezda zadel za vodstvo Slavoncev, ki je zdržalo vse do izdihljajev dvoboja, v četrti minuti sodniškega dodatka je končni izid postavil Angelo Henriquez, v deseti minuti nadaljevanja Soudani ni zadel z bele točke.

Modri, za katere je Petar Stojanović odigral vso tekmo, imajo zdaj pred Rijeko pet točk prednosti, dvoboj v hrvaški prestolnici pa je zaznamovala tudi vrnitev Arijana Ademija v ekipo Dinama. Potem ko je bil pozitiven na doping kontroli, je po znižanju kazni spet zaogral po dveh letih in 11 dneh. Bratranec Agima Ibraimija je prišel na igrišče v 58. minuti, kar je gotovo razveselilo tudi člana Domžal, ki pa ostaja nejevoljen, ker še vedno ni pridobil pravice nastopa za dvakratne slovenske prvake. Ob Kamniški Bistrici nestrpno pričakujejo odločitev Fife.