© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.10.2017 16:34:45

DA TE KAP! BIZAREN razlog. Dobil tri gole, zdaj ga kličejo NOVINARJI IZ FRANCIJE, ker...(video)

Med tednom so igrali tekme srbskega pokala in beograjski Partizan je gostoval pri Rtanju in zmagal s 3:0.

V vratih Rtanja je stal Vladimir Milošević, ki se je nekajkrat izkazal z obrambami, čeprav so na koncu črno-beli slavili s 3:0. Toda Milošević, ki seveda ni profesionalec in se ukvarja s prodajo peči, je zbudil veliko zanimanje v Franciji. Zakaj? Ker je na tekmi nastopil v dresu slovitega francoskega prvoligaša Marseilla.

"Ves čas mi zvoni telefon. Klical me je že peti novinar iz Francije," je zgodbo začel Milošević"Saj veste, kako je z vratarji v nižjih ligah. Klubi opremo še nekako kupijo, na vratarje pa ponavadi pozabijo. Branil sem v Jedinstvu iz Paraćina, zdaj sem v Rtnju in odločil sem se, da si kupim opremo. Ker so moji starši dolgo časa delali v Franciji, in ker grem večkrat do sorodnikov v Francijo, sem si pred petimi ali šestimi leti kupil vratarsko opremo Marseilla. Ko sem prišel na trening sem dejal: 'Tu je golmanska oprema. Da smo vsaj videti kot profesionalci, če že nismo profesionalci," je govoril Vladimir. 

Pred začetkom tekme s Partizanom je sodnik zahteval, da zamenja modri dres, ki ga je imel takrat na sebi, in izbral je dres Marseilla. "Pred tekmo je k meni prišel sodnik in mi dejal, da moram zamenjati dres, ker so tudi oni v modrem. Zamenjal sem dres in vpraša, če moram prelepiti grb Marseilla, pa mi je sodnik dejal, da ni potrebe. Tako sem branil," se je smejal 33-letni Milošević, kateremu so po tekmi vsi čestitali, pa čeprav je navijač Crvene zvezde.