© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2017 09:02:28

Novi napadalec vijoličastih: Povem vam, kje je Maribor v primerjavi z Zrinjskim! Medsebojna tekma? ...

Drago Wernig - TAKA

Naslednik Milivoja Novakovića je svojo epizodo v Mariboru začel na odličen način.

Dve prijateljski tekmi, dvakrat po 45 minut in dva zadetka. To je dozdajšnji izkupiček Jasmina Mešanovića v dresu Maribora. Začetek napadalca iz BiH v vijoličastem dresu bi težko bil boljši. Kljub temu, da se Mariborčani šele pripravljajo na novo sezono in igrajo šele prijateljske tekme, je Mešanović s svojimi dobrimi igrami že osvojil navijače. 

"Začetek je res izjemno dober, a lahko igram še boljše. Slačilnica me je zelo dobro sprejela, fantje so mi pripravili fenomenalno dobrodošlico. Oni so najbolj zaslužni, da sem tako dobro začel, za kar se jim iskreno zahvaljujem," je v intervjuju za Večer povedal Mešanović. 

mesanovic2 dw
Drago Wernig - TAKA

 Svojo prvo uradno tekmo v mariborskem dresu bo Mešanović odigral proti svojemu nekdanjemu klubu Zrinjskemu. "Da nam je žreb namenil Zrinjski v prvi fazi kvalifikacij za ligo prvakov, mi ne predstavlja ničesar. Sem profesionalec. Zdaj sem igralec Maribora in tako se tudi obnašam. Ne glede na to, kdo bo na drugi strani, bom vedno dal od sebe 120 odstotkov, da moja ekipa pride do pozitivnega rezultata," pravi Mešanović.

Na vprašanje, kdaj se je začel dogovarjati za prestop v Maribor, ali je to bilo pred ali po žrebu v Nyonu, pa je odgovoril: "Agenti, ki skrbijo za mojo kariero, so se dogovarjali za prestop, po žrebu se je vse finaliziralo. Vesel sem, da sem igralec Maribora."

Mešanović je povlekel tudi vzporednice med slovenskim in prvakom BiH: "Maribor je po načinu dela in pogojih, ki jih ima, daleč nad Zrinjskim."

Celoten intervju z Jasminom Mešanovićem si lahko preberete TUKAJ.