© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2017 08:25:46

Kaj je videl Zlatko Zahović? Je morda zaskrbljen bolj, kot je bil?

Drago Wernig - TAKA

Tekmeci Maribora v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov prepričljivi v prijateljski preizkušnji.

Nogometaši Zrinjskega so odigrali naslednjo prijateljsko preizkušnjo, po odpovedi Cibalie so se še drugič pomerili z ekipo GOŠK-a. Potem ko so zasedbo iz Gabele, ki je novinec med elito v Bosni in Hercegovini, prvič ugnali z 1:0, so bili tokrat v Tomislavgradu precej bolj prepričljivi, slavili so s 4:1. Tekmeci so sicer povedli, toda nato so varovanci Blaža Sliškovića vajeti igre prevzeli v svoje noge in si zagotovili visoko zmago. Z dvema goloma se je najbolj izkazal Nemanja Bilbija, po enkrat sta bila uspešna Saša Kajkut in Miloš Filipović, nasprotniki Maribora v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov so v zadnjih desetih minutah igrali z desetimi možmi, izključen je bil Nermin Jamak.

Zrinski se je predstavil v zasedbi Pirić (od 46. Bandić), Galić, Jakovljević, Katanec (od 70. Laštro), Stojkić, Čirjak (od 80. Kobiljar), Jamak, Filipović, Bilbija, Jović, Kajkut (od 75. Hajdarević).

Dvoboj je spremljal tudi Zlatko Zahović in prav gotovo pridobil koristne informacije, ki bodo strokovnemu vodstvo v pomoč za ustrezno pripravo na pomemben spopad. A kakšni so zapiski športnega direktorja vijoličastih? Je videl, kar je bolj ali manj pričakoval, ali je po visoki zmagi mostarskega moštva morda zaskrbljen bolj, kot je bil po žrebu v Nyonu?