© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2017 19:41:46

Pri Olimpiji trdijo: Roma Dinamu ponuja 3 milijone za igralca? Mi imamo vsaj tri boljše!

Navajeni smo že, da zagrebški Dinamo prodaja svoje najboljše nogometaše za mastne odškodnine v največje evropske klube.

Seznam nogometašev, ki so jih modri iz hrvaške prestolnice v zadnjih letih prodali v največje evropske klube je zares dolg. Luka Modrić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Mario Mandžukić, Eduardo, Vedran Čorluka, Alen Halilović, Marko Pjaca, Marko Rog so le nekatera izmed imen, ki so za velike denarce zapustili Maksimir.

Po besedah Zorana Zeljkovića, nekdanjega nogometaša številnih slovenskih prvoligašev, med drugim tudi Olimpije, ki zdaj v zmajevem gnezdu deluje kot trener kadetov Olimpije, je v pogovoru za klubsko spletno stran razkril, da se za enega mladeniča Dinama zdaj zanima italijanska Roma

"Bili smo boljši. Zaslužili bi si zmago, a nismo uspeli doseči zadetka, ki smo si ga sicer zaslužili," je Zeljković najprej pokomentiral remi z 0:0 njegovih varovancev na prijateljski tekmi s kadeti Dinama, nato pa nadaljeval: "Slišal sem, da za enega njihovega igralca italijanska Roma ponuja skoraj tri milijone evrov. Trdim, da imamo mi najmanj tri boljše igralce."

zeljkovic af
alesfevzer.com

Zeljković sicer s kadeti Olimpije želi osvojiti naslov kadetskega prvaka Slovenije, a čaka ga težko delo, kajti za Domžalami Ljubljančani zaostajajo za pet točk: "Mi smo Olimpija. Moramo razmišjati o najvišjih mestih. Imamo odlično ekipo, ki je sposobna v drugem delu sezone ujeti Domžale in postati prvak."