© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2017 14:07:44

Preobrat v Ljubljani: Bo Olimpija branila naslov tudi s pomočjo (odpisanega) Kronavetra?

www.alesfevzer.com

Ali bo Rok Kronaveter vendarle ostal v Ljubljani?

Selitev Roka Kronavetra na Kitajsko je padla v vodo, vse bolj se pa zdi, da bo vsaj do konca letošnje sezone ostal v Ljubljani in Olimpiji pomagal ubraniti naslov državnega prvaka. Že res, da je 30-letni Mariborčan padel v nemilost navijaške skupine Green Dragons, ki je celo zahtevala njegov odhod, a naj bi si zdaj strasti močno prizadeval pomiriti predsednik kluba Milan Mandarić.

Ameriški poslovnež srbskih korenin naj bi še ta teden organiziral sestanek s predstavniki navijaške skupine, saj se zaveda, da je edino to pot do rešitve. To je za Sportal potrdil tudi športni direktor Ranko Stojić, ki je dejal: "Bomo videli. Jutri se v Ljubljano s poslovnega obiska v tujini vrača predsednik Mandarić. Takrat bomo videli, kako in kaj v primeru Roka Kronavetra. Skušali bomo najti najboljšo rešitev. Ne skrivamo, da smo se znašli v občutljivi situaciji. Roka bi potrebovali kot igralca, a ne vemo, kaj je bolj pomembno. Klub ga zelo spoštuje. Vemo, kaj vse je naredil za klub. Po drugi strani pa imamo zelo dober odnos z navijači. Nočemo izgubiti njihove podpore, ki je pomembna za vsak klub. Verjamem, da bo predsednik našel pravo rešitev. On je mojster diplomacije."

Stojić tako veliko upov polaga v morebiten sestanek med vezistom, ki je bil v lanski sezoni najbolj zaslužen za naslov Olimpije, in predstavniki Green Dragons. Po njegovih besedah je tako zelo mogoč scenarij, da bi se spomladi vrnil v udarno enajsterico ljubljanskega prvoligaša, hkrati pa bi tako konkuriral tudi za mesto v reprezentanci, kamor ga Srečko Katanec zagotovo ne bo vpoklical, če ne bo igral.