© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
19.12.2016 18:43:41

Maribor prodal, Olimpija kupila: Drugi zimski novinec v Stožicah

alesfevzer.com

Ljubljanska Olimpija si je zagotovila novega nogometaša.

Kar smo v časniku EkipaSN razkrili že pretekli teden, so zdaj potrdili mediji v Makedoniji. Danijel Avramovski, nogometaš iz Makedonije, bo v prihodnje igral za Olimpijo. Glede prestopa slednjega sta se Ranko Stojić in Sebastjan Cimerotič pred dnevi pogovarjala že v Skopju, zdaj je Avramovski v Ljubljani uspešno prestal zdravniški pregled in podpisal triletno pogodbo.

Ker bi mu, kot poročajo srbski mediji, pogodba s Crveno zvezdo potekla poleti, zmajem za 21-letnega napadalnega vezista ni bilo treba plačati veliko. Govor teče o nekaj 10 tisoč evrih, kar je bilo dovolj, da so Beograjčanu Avramovskemu dali proste roke že pol leta pred iztekom sodelovanja.

Avramovski, ki je na Marakani debitiral z zadetkom na svoji prvi tekmi, je standardni član mlade makedonske reprezentance, naslednje poletje bo s to zaigral tudi na evropskem prvenstvu do 21 let. Pri Crveni zvezdi mu sicer v zadnjem času ni šlo vse po načrtih. V pretekli sezoni je bil posojen OFK-ju, v tej pa ni odigral niti ene tekme. Marsikaj naj bi k temu prispevale poškodbe, zato gre pri poslu Olimpije zagotovo tudi za določeno tveganje. A če bo Avramovski igral tako, kot je pred prestopom k Crveni zvezdi, potem bi to lahko bil zadetek v polno.

407-5-avramovski
vszi