© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2016 15:32:56

Bivša vijolica navdušuje: V Hong Kongu nori na nekdanjega nogometaša Maribora

www.alesfevzer.com

V Hong Kongu navdušuje nogometaš, ki se je dokazoval tudi v slovenski ligi.

Če zapišemo, da Nikola Komazec v dresu Maribora ni pustil kdo ve kakšnega pečata, ne bomo daleč od resnice. Napadalec iz Srbije, ki je v Ljudskem vrtu igral pred štirimi leti, je za vijoličaste zabil le tri gole na 21 tekmah, nič čudnega torej, da je kmalu pomahal v slovo. Kasneje je nastopal za Suphanburi, Sarajevo, Busan iPark, Haugesund, Pattayo United in Dinamo Batumi, dokler se ni julija letos preselil v Hong Kong. In zadel v polno.

Danes 29-letni nogometaš blesti v dresu kluba po imenu South China, pri slednjem mu uspeva pravzaprav vse, kar si zamisli. Že trikrat – avgusta, septembra in nazadnje novembra – je bil izbran za najboljšega nogometaša v Hong Kongu, za nameček je odigral manj tekem, kot je zabil golov!

V prvenstvu je odigral devet tekem in se veselil devetih zadetkov, v pokalu FA ima statistiko 2/2, v azijski ligi prvakov pa je na edinem nastopu prav tako premagal vratarja nasprotne ekipe. Torej, odigral je dvanajst tekem in zabil kar trinajst golov! Če bi bil tako smrtonosen tudi tedaj, ko je igral še za Štajerce, ni vrag, da bi ostal vsaj kakšno sezono dlje …