© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
19.12.2016 12:59:52

Zvezdnik Reala na pragu izhodnih vrat: Zameril se je tudi kapetanu

Vse se zdi, da za zvezdnika madridskega Reala ni več poti nazaj.

Kolumbijski zvezdnik iz vrst Reala James Rodriguez se z vsakim dnem zdi bolj oddaljen od Madrida. Ni skrivnost, da s svojim trenutnim statusom ni ravno zadovoljen, z zadnjo izjavo pa je poskrbel za precej razburjenja.

Varovanci Zinedina Zidana so v nedeljskem finalu klubskega svetovnega prvenstva premagali gostitelje Japonce in osvojili še tretjo lovoriko v tem koledarskem letu. Na tej tekmi je zaigralo 15 igralcev Reala, med njimi pa ni bilo kolumbijskega zvezdnika. Slednji slabe volje ni skrival, po mnenju številnih pa si je privošil povsem neprimerno izjavo. Ta se je nanašala predvsem na njegov morebiten odhod, Rodriguez pa je dejal: "Ne morem vam zagotoviti, da bom član Reala tudi po zimskem pšrestopnem roku. Imam številne ponudbe in sedem dni časa za premislek."

Ta izjava pa je med drugim zmotila tudi kapetana Reala Sergia Ramosa, ki je pristavil, da ni ravno primeren dan za osebne zadeve. "Zelo ga cenim in upam, da bo ostal. Ampak še enkrat poudarjam, da danes ni dan za osebne zadeve," je med slavjem po osvojenem naslovu svetovnega klubskega prvaka dejal Ramos.