© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.10.2016 09:37:49

Stojić pohvalil Mandarića: Najboljše je, da so stvari kristalno jasne

Ranko Stojić je še drugič v svoji karieri zasedel mesto v "upravi" Olimpije.

Za RTV Slovenija je med drugim Stojić pohvalil svojega predsednika Milana Mandarića: "Moram ga pohvaliti, redko kdo bi se odločil tako, kot se je. In to relativno hitro. Povleči takšno potezo je izraz ogromne moči in veličine. Dojel je, da smo delali dobro in pošteno. Zaradi te energije zame ni bila niti malo težka odločitev, da se vrnem k Olimpiji. Vložil bom vse svoje znanje, izkušnje in energijo, ki jih imam. Najpomembneje je, da so stvari kristalno jasne v komunikaciji s trenerjem, strokovnim štabom in nogometaši.".

Srbski strokovnjak je vse odkar je prišel v Olimpijo kot podpredsednik (kmalu tudi kot športni direktor) prepoznal novo energijo. "Prezadovoljen sem, kako so se vsi odzvali na zadnjih dveh tekmah. Veliko so tekli vsi. Delali bomo za to, da bodo igralci kakovostni, da poiščemo še kakšnega boljšega igralca z drugačnimi karakteristikami in da relativno hitro vrnemo v Stožice agresivni in napadalni nogomet z veliko zadetki. To moramo dati ljubljanskim ljubiteljem nogometa. Upam, da bom tu zelo dolgo. Verjemite mi, da sem imel tudi druge ponudbe, a to je zame velik izziv. Imamo vse pogoje, da ob dobrem delu naredimo resnično velik klub," so zapisali na multimedijskem portalu RTV Slovenija. 

Če ste menili, da je prihodnost Luke Elsnerja z zadnjima potezama Milana Mandarića vprašljiva ... "Prihodnost trenerja Luke Elsnerja ni vprašljiva. "Imava zelo dober odnos. Luka je bil moj in predsednikov izbor že januarja pred prihodom Marka Nikolića. Če bi takrat sprejel našo ponudbo, bi bil že tedaj trener Olimpije. Prezadovoljen sem z njim. Je mlad, ambiciozen in inteligenten trener," so že zapisali na MMC RTV.