© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2016 17:51:03

Marvan Kabha: Trener mi je dal dodatno samozavest

Drago Wernig - TAKA

Izraelski vezist je v teh dneh eden najbolj nasmejanih mariborskih nogometašev.

Kako tudi ne bi bil, ko pa je v torek prvič postal očka, njegova žena je povila hčerkico Celio. "Želja, da postanem oče, je bila močno izražena. Izjemno sem se razveselil novice iz Izraela, navdušen sem. Zdaj bom svoji igri dodal še dodatno energijo, da bo Celia lahko ponosna na očeta,"  je najprej o svoji novi vlogi povedal Marvan Kabha.

Izraelski vezist je v nadaljevanju pogovora za klubsko spletno stran dotaknil reprezentančnega premora: "Dobro smo izkoristili vmesno obdobje brez tekem. Trdo smo delali, trener je dal dodatno samozavest ekipi in meni. Po lanski prvi sezoni igranja izven Izraela sem se zdaj že povsem privadil na novo okolje. Po dobrih igrah v šestih kvalifikacijskih dvobojih nam, žal, ni uspelo priti do skupinskega dela Lige Europa. Ta zgodba je za nami in zdaj smo vse moči usmerili v domače ligaško ter pokalno tekmovanje."

Za konec se je mariborski vezist dotaknil tudi sobotnega dvoboja z Radomljami. "Videli smo, kaj se je zgodilo proti Aluminiju. Zagotovo bomo bolj pripravljeni, saj smo se iz te izkušnje naučili, kako je treba takšne tekme igrati in kaj se bo zgodilo, če bomo pred začetkom mislili, kako bomo zmagali z veliko razliko. V sobotno tekmo bomo šli pripravljeni in spoštljivo. Z željo, da damo vse od sebe, da bi tekmo dobili. Cilj je jasen, motiv neizmeren. Vsaka tekma šteje za naslov prvaka in vsako moramo odigrati na najvišji mogoči ravni. Moja največja tekmovalna želja je, da postanem prvak z Mariborom in verjamem, da nam bo v tej sezoni uspelo," je zaključil Kabha.