© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2016 17:13:19

Pred podpisom za Olimpijo otrok slovitega Reala iz Madrida

facebook

Olimpija bo po vsej verjetnosti pred nadaljevanjem sezone dobila zvenečo okrepitev, ki se je nogometnih veščin učila v slovitem Realu iz Madrida.

Govora je o 20-letnem Dorianu Babunskemu, napadalno usmerjenemu vezistu, ki je nazadnje igral za španskega tretjeligaša Fuenlabrado, v preteklosti pa je nosil dres madridskega Reala, kjer je bil celo kapetan mladinskega moštva. 

"Dorian Babunski je zagotovo potencialno zanimiv nogometaš. V veliko zadovoljstvo nam je, da smo z igralčevimi agenti uspeli doseči dogovor o štirimesečni poizkusni dobi (do konca januarja 2017). V tem času ga bomo pozorno spremljali in ob koncu omenjenega obdobja prejeli odgovor, ali Dorian lahko predstavlja dodano vrednost našemu moštvu," je o potencialni novi okrepitvi povedal Nenad Protega. 

Babunski, ki ob makedonskem poseduje tudi španski potni list, mora pred podpisom pogodbe z Olimpijo prejeti še ustrezno dokumentacijo. Dodajmo še to, da ima Dorian tudi dve leti starejšega brata Davida, ki je kot otrok igral za največjega Realovega tekmeca Barcelono, zdaj pa nastopa za Crveno zvezdo. David je sicer tudi že osemkrat oblekel dres članske reprezentance Makedonije, Dorian na prvi nastop še čaka.