© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2016 09:23:32

Novi trenerji v zmajevem gnezdu

Grega Wernig

Aktualni prvaki so v svoje vrste privabili ambiciozne strokovnjake.

Rodolfo Vanoli in njegovi varovanci se pripravljajo na prvo tekmo 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Trenčinu, medtem pa vodilni možje Olimpije veliko pozornost posvečajo tudi mlajšim selekcijam, ki bodo v bežigrajski Jami kmalu lahko vadile na povsem prenovljenem igrišču z umetni travo.

Prenova pa se dogaja tudi v strokovnem delu, zmaji so dobili novega vodjo mladinske šole. Športni direktor Nenad Protega je nadvse odgovorno delo zaupal Andreju Razdrhu, ki je nazadnje deloval pri Interblocku.

Nov obraz bo sedel tudi na klopi mladinske ekipe, za prihodnost zeleno-belih bo skrbel Novica Nikčević, ki mu bosta pri delu pomagala Boštjan Miklič in Edo Bajraktarević, kadetsko zasedbo v prihajajoči sezoni pa bo vodil Zoran Zeljković, njegova desna roka bo Dušan Gorenc.

"S prihodom Andreja Razdrha, Novice Nikčevića in Zorana Zeljkovića dobivamo kakovost, strokovnost, ambicioznost, energijo in nove ideje. Torej vse, kar smo si tudi želeli. Cilji, ki smo si jih zastavili za novo sezono, so kristalno jasni. V klubu se namreč zavedamo, da bo pod posebnim drobnogledom znova naše člansko moštvo, toda to ne pomeni, da bomo zanemarili dogajanje v mladinski šoli, ki predstavlja nepogrešljivi, zdrav temelj, na katerem mora NK Olimpija Ljubljana graditi svojo uspešno prihodnost. To je edina pot, da bo klub nekega dne zrasel do ravni, ki bo v ponos slehernemu staršu, navijaču, trenerju in ostalim deležnikom, ki so tako ali drugače povezani z razvojem Olimpije," pravi športni direktor Nenad Protega.