© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2016 17:09:02

Fantastična (a sporna) reklama Ryanaira razbesnela Lazio

Irski nizkocenovni letalski prevoznik je nasmejal svoje stranke in pošteno zbodel sloviti rimski klub zaradi dogodkov okrog Marcela Bielse.

Poročali smo že o tem, da se je slavni argentinski strateg že dogovoril vse potrebno za sodelovanje z Laziem in podpisal papirje ter so ga jutri pričakovali v Rimu. Toda Norec, kot ga kličejo, si je premislil, preklical pogodbo in ostal v Argentini, kjer bo zelo verjetno postal selektor domače izbrane vrste. 

Seveda se iz Lazia norčuje širni svet in širni splet, vodilni možje kluba napovedujejo tožbo, najdlje pa je šel Ryanair, ki je znan po izkoriščanju odmevnih družbenih dogodkov za sporne oglase. Pogosto tudi kaznovane, toda Irci imajo posebno službo, ki preračunava, katere kazni se splačajo in zakaj. 

Cm1w3bzWAAAL1-q

Tale zagotovo se bo, kajti Ryanairov oglas je postal prava uspešnica. Nič čudnega, ko pa je na njem stiliziran Bielsa na narisanem letalu, ki kaže jezik in osle večnemu mestu. Slogan pa kajpak glasi ... 'Pobegni iz Rima za 19,99'. Ugodno, ni kaj, Lazio pa bo vse skupaj gotovo stalo precej več.