© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
17.04.2016 15:55:36

Ne v Krškem, ne v pokalu: Ibraimi razrešen obveznosti

Primer Agim Ibraimi je tik pred razpletom, izvedeli smo podrobnosti "obojestranskega sporazuma".

Afera Agim Ibraimi, ki je pretresla Slovenijo, se počasi umirja, v petek sta obe sprti strani naredili velik korak k razrešitvi spora. 


V petkovih večernih urah so iz mariborskega tabora sporočili, da "je bil storjen naslednji korak in v primeru Ibraimi lahko potrdimo obojestranski sporazum."

Jasno, ob tako skopem sporočilu za javnost se je samo od sebe začelo porajati eno vprašanje – kaj pomeni obojestranski sporazum? Se Ibraimi vrača v kader, kot so namigovali eni? Je Makedonec z Mariborom prekinil pogodbo, kot so trdili drugi? Na družbenih omrežjih so se začele pojavljati številne teorije, toda vse so bile zasnovane le na ugibanjih.

Seveda smo se odločili, da vse skupaj preverimo pri glavnih akterjih. "Lahko potrdim pisanje Maribora, dosežen je bil obojestranski sporazum," je najprej povedal Ibraimijev agent Željko Bubalo, ki smo ga povprašali, kaj ta obojestranski sporazum sploh pomeni: "Za zdaj veliko več informacij še ne morem razkriti, lahko pa povem, da Agim danes zagotovo ne bo zaigral za Maribor. Za zdaj so ga pri Mariboru osvobodili vseh obveznosti, Agim pa odhaja v Makedonijo, da zbistri svoje misli."