© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.01.2016 08:35:01

Popovič: Premagali bomo Maribor in postali stalnica v ligi prvakov! (video)

Boris Popović, koprski župan
Boris Popović, koprski župan
Arsen Perić

Koprski župan ne skriva visokih načrtov s tamkajšnjim nogometnim klubom.

V Kopru so se včeraj družili novi veljaki tamkajšnjega nogometnega kluba, družbo jim je delal tudi župan Boris Popovič. Slednji je stopil pred kamere spletne strani ekoper.si in navijačem kluba z Bonifike poslal jasno sporočilo: pred njimi so razburljivi časi. V Kopru so sicer začeli močno delati na marketingu, ljudi želijo vrniti nazaj na svoj stadion. Realizirati želijo več idej, ena takšnih je tudi tako imenovani paket za novorojenčke, ki ga bo prejel vsak novorojeni prebivalec Kopra.

"Začeli smo delati zelo dobro, zadovoljen sem in glede športne in glede marketinške plati. Delamo ogromne korake naprej. Ta klub bo v kratkem 'špica', in ne samo v slovenskem področju. Kar zadeva infrastrukturo, pa smo bili tako ali tako najboljši že doslej. Ne samo, da nam ni para v Sloveniji, lahko bi rekel, da še širše," je med drugim povedal župan Popovič, ki je v nadaljevanju razkril še večje ambicije aktualnega pokalnega zmagovalca.

"Itak bomo premagali Maribor, ali v tej ali naslednji sezoni, to bomo še videli. Ampak enkrat ga bomo premagali. In potem nas nikdar več ne bo premagal. To je dejstvo in to se bo zgodilo, v to ste lahko prepričani. Delamo na tem, da ga bomo premagali že v tej sezoni. Toda naš cilj ni premagati Maribora, naš cilj je, da postanemo državni prvaki, da redno igramo v Evropi, tudi tam naredimo preboj in postanemo stalnica v ligi prvakov. To je to. Narediti želimo več, kot je Maribor in seveda vsi ostali slovenski klubi. Dvigali bomo nivo slovenskega nogometa," je še dodal Boris Popovič.