© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mb
mb
01.09.2015 09:27:20

Rožman: Da, ponudil sem odstop

Arsen Perić

Ugibanj o nadaljnji usodi trenerja celjskega prvoligaša bo konec danes točno opoldne.

Na naši spletni strani že v nedeljskem dopoldnevu poročali o tem, da naj bi celjski trener Simon Rožman po prepričljivem domačem porazu z Domžalami vodstvu kluba ponudil odstop. V naslednjih urah je bilo informacijo nemogoče preveriti, v Areni Petrol so se zavili v molk, toda večerno sporočilo oziroma vabilo na tiskovno konferenco je razkrivalo marsikaj. Postalo je jasno, da se nekaj zares dogaja, vodilni možje grofov se bodo s sedmo silo družili danes točno opoldne.
A seveda smo želeli že prej izvedeti kaj več. Simon Rožman se je odzval na naš klic, ki ga kakopak ni presenetil. "Verjetno bi me radi povprašali o odstopu, vendar o tem nočem preveč razglabljati, vse bo jasno na novinarski konferenci. Lahko povem to, kar se ve. Ponudil sem odstop, uprava bi me rada zadržala, a se še nismo dokončno odločili, kako naprej. Vse bo znano na 'tiskovki'," je povedal mladi strokovnjak.

O razlogih za svojo potezo ni želel na dolgo in široko razpredati: "Več je dejavnikov, zakaj sem ponudil odstop, nikakor pa slabi rezultati niso glavni razlog. Daleč od tega. Toda v pogodbi imam zapisane določene zadeve in ne bi si rad otežil vsega skupaj, zato bo najboljše, da se odkrito pogovorimo na novinarski konferenci, ko bodo vse stvari dokončno razjasnjene."