© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2015 00:41:53

Neverjetno - prestop Davida De Gee v Real padel v vodo!

Reuters

Španski vratar David De Gea bi se moral v ponedeljek vrniti nazaj domov, toda njegov prestop je tik pred zdajci padel v vodo.

Vse je bilo dogovorjeno, vse je bilo pripravljeno. Na koncu pa je celotna zadeva klavrno propadla. Prestop Davida De Gee v Real iz Madrida in hkrati selitev Keylorja Navasa v Manchester United sta padla v vodo, ker kluba nista pravočasno uredila vse potrebne dokumentacije. In zdi se, da se bo kmalu začela umazana vojna obtoževanja, kdo je kriv za to. V Španiji se vse glasneje namiguje, da so Angleži dokumente v Španijo vrnili ob 00:01, kar pomeni, da je bil rok zamujen za vsega minuto!

Če je to res, potem se je dejansko zgodil debakel zgodovinskih rasežnosti. In hkrati se bo lahko začela polemika, ki je nikdar ni konec: je za takšne prestope res treba čakati vse do konca? Nekateri španski mediji sicer namigujejo, da so pri Unitedu načrtno nagajali Realu, in sicer v želji po maščevanju, ker Madridčani pred časom niso želeli pustiti Sergia Ramosa na Old Trafford.

Kot piše Marca, je De Gea, ki je zaradi želje po selitvi k Realu izgubil mesto v ekipi Uniteda, povsem obupan. Bil je prepričan, da bo že v torek prvi vratar kraljevega kluba, zdaj je pred njim povsem izgubljena sezona. Če si Louis van Gaal seveda ne bo premislil.

Dodajmo, da bi United s prodajo nekdanjega člana Atletica zaslužil 29 milijonov evrov. Če bi do prestopa seveda prišlo ...