© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
04.12.2014 18:39:06

Osmerica predčasno končala jesenski del

Konec tedna so na sporedu zadnje tekme prvega dela sezone v 1. SNL.

Zaradi kazni pa je jesenski del prvenstva že končan za osem nogometašev. Največ težav s sestavo moštva bo imel trener vodilnih Domžal Luka Elsner, ki v sobotnem obračunu s tretjeuvrščenim Celjem ne bo mogel računati na tri svoje fante. Prav vsi so v dosedanjem delu sezone zbrali po štiri rumene kartone. To so: Joshua Parker, Rudi Požeg Vancaš in Nejc Skubic.

Presenetljiv poraz s Krko, že drugi v sezoni, ni bil edini razlog za slabo voljo trenerja Olimpije Darka Karapetrovića. Za nameček sta Kenan Bajrić in Nemanja Mitrović v omenjenem dvoboju prejela četrto rumeno opozorilo, tako da ju na gostovanju v Kopru ne bo v kadru.

Dva kaznovana nogometaša ima tudi trener Zavrča Željko Orehovec. Haložani bodo gostovali v Velenju, do kakšne točke pa bodo skušali priti brez pomoči Matije Kristića in Andreja Dugolina. Medtem ko je bil slednji pred dvema tednoma izključen v Novi Gorici in že ni več član Zavrča, je hrvaški branilec "rdeče videl" v zadnjem krogu v Celju.

Zadnjeuvrščeni Radomljani bodo na zimski počitek odšli po gostovanju pri aktualnem prvaku Mariboru. Nekdanji član vijoličastih in zdaj trener Radomelj Dejan Djuranović pa v Ljudskem vrtu ne bo imel na voljo Luka Cerarja, ki je zbral že sedem rumenih kartonov.