© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.09.2024 07:12:15

Kako je Olimpija uničila sanjski prestop hrvaškega reprezentanta ...

Profimedia

Včasih se zgodi, da je že ena sama tekma usodna za kariero nogometaša.

Nogometaši Olimpije so na tisti, zdaj že legendarni, tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo premagala Rijeko s 5:0. In ta tekma je imela posledice predvsem za Rečane. Če so se kot ekipa v hrvaškem prvenstvu pobrali in nizajo zmage, pa je ta poraz in bleščeča zmaga Ljubljančanov preprečila prestop in velik zaslužek Rijeki. 

Nogometni agent Andy Bara je razkril, da je bil prestop igralca Rijeke in reprezentanta Hrvaške Marca Pašalića tik pred podpisom. Pred povratno tekmo v Ljubljani je bilo že vse dogovorjeno, da v Nemčiji rojeni Hrvat prestopi v nemški Mainz, toda ... 

"Žal mi je za tisti poraz v Ljubljani proti Olimpiji. Uničil je tudi enega mojih poslov oziroma prestopov. Marco bi moral oditi iz Rijeke, saj smo bili zelo blizu podpisa z Mainzem iz nemške bundeslige. Vse je bilo dogovorjeno in do tekme z Olimpijo je vse potekalo odlično. Govoril je s trenerjem in direktorjem Maniza in tudi s predsednikom Rijeke Damirjem Miškovićem. Vsi so se strinjali, toda po tisti tekmi v Ljubljani se prestop ni realiziral. Marco je imel tudi ponudbo iz Katarja, ki jo je zavrnil, nekaj pa je bilo tudi zanimanja iz Rusije," je povedal Bara.