© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2024 01:26:10

Mbappe odhaja, prihaja pa ... PSG ima načrt, imeni glavnih kandidatov prišli v javnost (video)

Profimedia

Da bo po sezoni Kylian Mbappe iz PSG-ja prestopil k madridskemu Realu, poslušamo že kar precej časa. V zadnjih dneh so govorice glasnejše kot kdajkoli.

Kot vse kaže so se na Parku princev sprijaznili z izgubo, zato so že začeli iskati njegovo zamenjavo. Francoski prvaki se zavedajo, da bo treba vrzel zakrpati. Mbappe je prepričljivo najboljši igralec ekipe, zato gre pričakovati, da bodo Parižani brez njega občutno slabši.

Francoski mediji so razkrili dve imeni, ki naj bi bila najresnejša kandidata za prihod v Pariz, ko Mbappeja več ne bo tam. Prvi je napadalec Milana Rafael Leão. Portugalec pri 24 letih velja za enega tistih nogometašev, katerih čas šele prihaja. Strokovnjaki pravijo, da ga krasijo podobne značilnosti kot Mbappeja. V Franciji bi se gotovo hitro prilagodil, saj je pred prihodom v Milano nastopal za Lille.

Drugi kandidat je Nigerijec Victor Osimhen, danes član Napolija. Zanj velja, da je še bolj podoben Mbappeju, odlikuje ga izjemna fizična moč in vrhunska sposobnost v konici napada. Zanimivo, tako kot Leao je tudi Osimhen pred prihodom v Italijo nosil dres Lilla.