© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2024 13:20:34

Girona v težavah! Pred tekmo z Realom in morda za prvo mesto v ligi plačala visok davek!

Profimedia

Trener Girone bo moral izpustiti dvoboj z Realom.

Nogometaši Girone so v 23. krogu španskega prvenstva v soboto remizirali 0:0 na domačem terenu proti Real Sociedadu, kar pomeni, da ima Real Madrid na vrhu razpredelnice ob tekmi manj točko prednosti pred katalonskim malčkom.

Real bo tekmo tega kroga odigral danes ob 21. uri, ko se bo doma pomeril z Atleticom, v primeru zmage pa bi imel pred Girono že štiri točke naskoka. A obeta se še en nadvse zanimiv vikend, saj se bosta že to soboto na Santiagu Bernabeuu pomerila vodilni ekipi.

Girona bi ob morebitnem nedeljskem neuspehu Reala v primeru zmage skočila na sam vrh, kar pa bo po mnenju mnogih misija nemogoče. Še posebej zaradi dejstva, da so ob remiju proti Real Sociedadu plačali visok davek.

Zaradi izključitve bo proti Realu manjkal trener Michel, za veliko neumnost je poskrbel še en nadvse pomemben član Daley Blind, ki je po koncu tekme dobil rumeni karton, zaradi česar bo prav tako manjkal na tekmi z Realom, dvoboj pa bo zaradi novega rumenega kartona izpustil tudi vezist Yangel Herrera.

Girona bo dvoboj z Realom tako odigrala močno oslabljena, vsi te rumeni kartoni in izključitev trenerja pa so na družabnih omrežjih poskrbeli za precej hude krvi in jeze med nasprotniki Reala, saj naj bi šlo za očitno favoriziranje kraljevega kluba.