© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.09.2023 08:39:52

"Kupite ga," kričijo navijači Barce, Španci pa razkrivajo, da bo to velik zalogaj! To je cena ...

Profimedia

Kaj bo morala narediti Barcelona, da bo v svojih vrstah lahko obdržala vročega Joaa Felixa?

Barcelona je zadnji dve tekmi dobila s skupnim izidom 10:0. Po slavju v španski ligi proti Betisu se je veselila zmage tudi v ligi prvakov, s 5:0 je padel Antwerp.

Eden glavnih igralcev pri obeh zmagah je bil Joao Felix, ki se je Barceloni pridružil pred začetkom sezone, za eno leto pa ji ga je posodil španski tekmec Atletico Madrid.

Navijače Barce je Portugalec popolnoma osvojil, začeli so se že pritiski na upravo kluba, da takšnega igralca ne sme izpustiti iz rok in da ga morajo na vsak način dobiti za stalno.

A to bo vse prej kot preprosta naloga, saj ima Felix pogodbo z Atleticom vse do leta 2029, odkupna klavzula pa znaša 350 milijonov evrov. Seveda Katalonci toliko ne bodo odšteli zanj, po vseh težavah in nesoglasjih, ki jih je imel portugalski nogometaš s trenerjem Atletica in navijači, pa ga bodo Madridčani izpustili za precej manjšo ceno. Vseeno ta ne bo ravno nizka, španski mediji pa razkrivajo, da bodo morali Katalonci za odkup pogodbe Atleticu odšteti 80 milijonov evrov. Preveč za Barco, ki ima velike težave na finančnem področju?